Nyt kuld drenge startet på FCN Akademi

Kategorier


De 11 nye elever på Bagsværd Kostskole klar til “Bogen og Bolden”.

Nyt kuld drenge startet på FCN Akademi

11 fodboldglade drenge mødte mandag op til første skoledag i 7. T klassen på Bagsværd Kostskole.

Mandag morgen var det første skoledag for 11 drenge på Bagsværd Kostskole, som er FCN’s stærke partner i skolesamarbejdet “Bogen & Bolden”. De er startet i 7. T  (T for talentklasse), hvor der går ligesindede elitesports elever fra andre idrætsgrene. Eleverne starter nu et nyt kapitel i deres fodboldtilværelse, som vil byde på træning hver dag. Tirsdag og torsdag morgen er der morgentræning på Farum Park mens der er holdtræning om eftermiddagen de øvrige dage i ugen. – Det er fjerde kuld, der starter op nu, og det skal blive en dejlig tradition at mødes under det store træ i BK ´s skolegård for at uddele skoletasker til de nye drenge, siger FCN Akademichef Lars Hallengreen. – Samtidigt er det helt fantastisk, at vores to ældste drenge på skolen, Lucas og Victor fra 2 G, lige har været forbi for at hilse på de nye drenge på skolen. Det kan give de nye en tryghed at vide, at der er andre FCN drenge på skolen, som man kan støtte sig op ad og lære fra. siger Hallengreen. FC Nordsjælland har nu 44 drenge på Bagsværd Kostskole fra 7. klasse til 2. G, og samarbejdet med skolen udvikles hvert år. – Vores ambition er, at drengene har den opfattelse, at lærere, trænere og ledere er et stort team, som udgør indholdet i “Bogen & Bolden” og dermed også, at drengene har den samme fantastiske energi og parathed i klasseværelset, som de har på træningsbanen. – Vi er ikke helt der endnu, men det er vores mål, lyder det fra Lars Hallengreen