Ny FCN-tøjkollektion er klar

Kategorier


Du kan købe det nye tøj i FCN-shoppen – foto: Rie Neuchs

Ny FCN-tøjkollektion er klar i shoppen

Den nye tøj-linje hænger allerede på knagerne i FCN-shoppen, og er klar til at blive en del af dit efterårstøj.

Joshua John, Martin Vingaard, David Moberg Karlsson og David Jensen gik fra nærkampe og træningstøj over til den nye FCN-tøjkollektion, da fotograf Rie Neuchs skulle tage billeder af det nye tøj. Tankerne bag den nye linje har været at holde looket mere neutralt end tidligere, altså uden de helt store, farvede logoer, men i stedet satse på et mere stilfuld og anderledes look end tidligere. Det er et forsøg på at skabe en kollektion, som ikke kun bliver taget i brug, når du nærmer dig Farum Park, men også de dage hvor du ikke besøger stadion. Logoerne er skiftet fra mere farvede design til enten et læder-logo med FCN-tryk eller teksten ’03’, der refererer til året, hvor klubben skiftede navn til FC Nordsjælland. Den nye kollektion tilbyder følgende:

  • T-shirt 149,-
  • Polo shirt 249,-
  • Sweatshirt 299,-
  • Vest 399,-

Du kan købe dem online HER eller i FCN-shoppen, se åbningstider HER.


Det nye tøj kan købes online eller i FCN-shoppen – foto: Rie Neuchs