Lorentzen: Ville være sjovt at spille mod Brøndby

Kategorier

Lorentzen: Ville være sjovt at spille mod Brøndby

Kasper Lorentzen fik sit comeback i FC Nordsjællands sejr i Aalborg på 2-1, men mod Hobro stod han over med en overbelastet hofte.

Skaden blev dog taget i opløbet og allerede i denne uge har Lorentzen været på træningsbanen igen for at træne med holdkammeraterne. – Jeg er med på træningsbanen igen, det var hoften som havde været for aktiv, den skal lige vænne sig til belastningen efter halvandet år uden regelmæssig træning på banen, det var en lille form for overbelastning som vi tog i opløbet, fortæller Lorentzen. 28-årige Lorentzen har spillet 42 kampe i FCN, og nu sigter han mod den næste, som er mod Brøndby på hjemmebane den 31.august. – Det ville selvfølgelig være enormt fedt at være med til den kamp, det er altid sjovt mod Brøndby, og da det er min gamle klub vil man endnu mere gerne deltage og vinde. Vi har fået en rigtig god tro på tingene på holdet, vi giver ikke bare sådan lige op, selvom det ser helt håbløst ud og selvtilliden er stor lige nu. Vi ved at det hårde arbejde betaler sig, og det skal vi forsætte med, og specielt mod Brøndby, for det bliver en sjov kamp. Nu må vi se om trænerne vil have mig med, men jeg kan love for at jeg vil gøre alt hvad der står i min magt for at komme med, siger FCN’s nummer 20. Det er altså søndag den 31.august kl.17.00 at Brøndby kommer på besøg i Farum Park. Du kan købe din billet til kampen HER, og du skal se at få det gjort i god tid, da der bliver tætpakket tribuner til den kamp.