Køb dit sæsonkort og få underholdning

Kategorier


Dedikationen, glæden og underholdningen er i højsædet i Farum Park – foto: Rie Neuchs

Køb dit sæsonkort og få underholdning

Hvis ikke du allerede har fået investeret i et sæsonkort, så kan du stadig nå det, og så er du sikret en plads til alle FC Nordsjællands hjemmekampe i Farum Park.

Med udgangspunkt i de sidste to kampe i Farum Park, så er der i hvert fald garanteret underholdningen for alle pengene. Tigerne er to gange kommet tilbage og  vundet 3-2 i nogle yderst underholdene kampe, først mod FC Vestsjælland og i søndags var det så Esbjergs tur til at få en omgang i comeback-maskinen. Udover underholdningsgarantien i Farum Park, så er der også stor sandsynlighed for at der kommer mål fra FCN’s side, ud af de sidste 32 hjemmekampe har FCN scoret i de 31 af kampene. Prisen på et sæsonkort er 1.499,- for voksne og 999,- for børn under 18 år. Som sæsonkortindehaver i FC Nordsjælland i sæsonen 2014/2015 får du følgende fordele:

  • Plads til alle FC Nordsjællands hjemmekampe i Superligaen
  • Plads til alle FC Nordsjællands hjemmekampe i Pokalturneringen
  • Eksklusive tilbud og nyheder via FCNews
  • Invitation til specielle arrangementer KUN for sæsonkortholdere
  • Du inviteres på én udebanetur pr. sæson af FCN

I Farum Park har vi faste sæsonkortpladser til udvalgte afsnit på A og C tribunen. Du kan vælge at købe din faste plads i disse afsnit, men du har også mulighed for at købe en unummereret plads til D tribunen. Dette kan være en fordel, hvis du går til fodbold med forskellige venner eller nogle gange har ungdom med ind på Ungdomskort, så du har mulighed for at se kampen sammen med dem. Sæsonkortet giver dig også 10% på al merchandise i FCN Shoppen.

#VIERFCNORDSJÆLLAND KØB DIT SÆSONKORT HER!