Køb billet til braget mod Brøndby

Kategorier


FC Nordsjælland kan som et af topholdene i Superligaen tage imod Brøndby til en publikumstræffer i Farum Park.

Køb billet til braget mod Brøndby

Der bliver tætpakket i Farum Park søndag 31. august til FCN-Brøndby, og modtagerne af FCNews kan allerede fra på mandag sikre sig en billet via forsalg.

Den truende konflikt er afblæst. En ny overenskomst er underskrevet og sikrer fremtiden for dansk fodbold. Nu kan alle kigge fremad, og Superligaen kan fortsætte sin udvikling som danskernes mest populære liga. For FC Nordsjælland betyder det også, at næste hjemmekamp mod Brøndby søndag 31. august kl. 17.00 nu ligger fast, og FCN åbner for billetsalget til den publikumstræffer på tirsdag kl. 12.00. Det vil dog allerede fra mandag være muligt at købe billet til kampen i forsalg via FCNews, som sendes ud mandag kl.12.00. Hvis du vil være blandt de mange tusinde modtagere af Nyhedsbrevet, der får mulighed for at købe billetter et døgn tidligere, kan du gøre det ved inden mandag morgen at tilmelde dig FCNews, der udsendes mandag formiddag med link til forsalget. Efterspørgslen på billetter til kampen har allerede nu været stor efter den gode sæsonstart som FC Nordsjælland har leveret, og holdet skal bruge den gode opbakning til at vinde endnu en hjemmekamp. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet på forsiden af fcn.dk eller ved at klikke HER FC Nordsjælland har fået en rigtig flot sæsonstart og er et af de fire tophold i Superligaen med 9 point efter fire spillerunder, og især i Farum Park har FCN imponeret med to 3-2 sejre efter begge gange at have været bagud. Moralen er i top ligesom placeringen, og det gør næste hjemmekamp mod Brøndby ekstra interessant.

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG FCNEWS OG VÆRE SIKRET FORKØBSRET TIL BRØNDBY-KAMPEN!