Karlsson: Rart med første scoring

Kategorier


Nyindkøbet fik scoret i sin første optræden for FCN – foto: fcn.dk

Karlsson: Rart med første scoring

Svenske David Moberg Karlsson spillede sin første kamp for FC Nordsjælland i reserveholdsturneringen, da FCN vandt 2-1 over Lyngby.

– Fedt at komme i kamp, og en god måde at få lært nogle af gutterne lidt bedre på banen. Jeg mangler klart noget fysisk, formen er ikke i top, men det kommer den forhåbentlig hurtigt, sagde svenskeren. Karlsson stod for den første scoring i kampen, da han udnyttede et straffespark begået mod Emiliano Marcondes. – Det er i Superligaen at de vigtige mål skal scores, og det er der jeg håber på at kunne score nogle mål, men for mig, i min første kamp for klubben, så er det rart at kunne komme på tavlen. Jeg sparker gerne straffespark i fremtiden, hvis trænerne gerne vil have mig til at gøre det, fortæller Karlsson. – Jeg er glad for den måde vi spiller på som klub, og det var vigtigt at mærke det i en kamp også. Jeg var ikke tilfreds med mit eget spil, det skal blive bedre og det gør det forhåbentlig også når jeg får mere fysisk overskud, sagde Karlsson. Næste FC Nordsjælland hjemmekamp er mod Brøndby den 31.august i Superligaen, billetsalget til den kamp er åbnet.