FSN-området udvides til BIF-kampen

Kategorier

FSN-området udvides til BIF-kampen

Stor interesse for kampen på søndag kan mærkes blandt FC Nordsjællands mange samarbejdsklubber, og FCN giver nu lidt mere plads til Ungdomskortene i FSN.

Der er fuld fart på billetsalget til braget hjemme mod Brøndby søndag 31. august kl. 17.00. Og efter sidste weekends kamppause i Superligaen er det mærkbart, at netop den kamp tiltrækker sig ekstra interesse. Fodbold Samarbejde Nordsjælland (FSN) har taget godt fat i billetsalget, specielt efter at FCN har besøgt flere af klubbernes for at få registreret det nye ungdomskort, og sommerferien er slut. Sædvanen tro ved disse storkampe har FCN afsat et afsnit i Farum Park til et begrænset antal medlemmer i samarbejdsklubberne med registrerede Ungdomskort, og de billetter er hurtigt blevet revet væk. For ikke at skuffe for mange af de unge fans i FSN-klubberne omrokeres der altså lidt i Farum Park, så der bliver nogle ekstra pladser på det afsnit. Har man et registreret FSN Ungdomskort er der altså nu igen åbnet for bookning af billet til søndagens brag, indtil de ekstra pladser også er væk. Men det gælder om at være hurtig, for Farum Park skal pakkes tæt og godt for at opfylde alle publikumsønsker og alligevel sørge for den sikkerhed og tryghed, der altid vil være omkring Superligakampene i Farum Park. TRYK HER for at udnytte dit FSN-kort. Ønsker man at købe alm. billetter til kampen på søndag skal man gøre det HER. Husk også: Ved onlinekøb sparer du også 20 kr. pr. billet i forhold til køb på selve kampdagen. Se oversigten over Farum Park og de forskellige billetmuligheder HER