Forbedret stadion-oplevelse allerede mod Brøndby

Kategorier


Nu får du mulighed for at få alle højdepunkterne med under kampen når du besøger Farum Park – foto: fcn.dk

Forbedret stadion-oplevelse allerede mod Brøndby

I fremtiden har du mulighed for at se hele kampen på storskærmen, live-signalet vil nemlig blive vist på storskærmen i hjørnet af stadion.

Gik du glip af et mål, eller var der rent faktisk off-side, da Joshua John løb fra forsvaret, skulle der have været et rødt kort? Den slags højdepunkter behøves du ikke at blive snydt for i fremtiden, når du besøger Farum Park. Tidligere er mere kontroversielle kendelser ikke blevet vist, men det vil i fremtiden være anderledes, således at du ikke misser noget når du er på besøg i Farum Park. Som en del af en forbedret stadion-oplevelse vil hele kampen nu blive vist på stadion, således at du både får live-momentet med når du er i Farum Park, men også kan få vist højdepunkterne igen og igen, hvis TV-billederne tillader det. Første gang det nye koncept bliver taget i brug bliver mod Brøndby på søndag den 31.august kl.17.00. KØB BILLET TIL KAMPEN HER!