FCN shoppen byder på spændende nyt

Kategorier

FCN shoppen byder på spændende nyt

Nye produkter i butikken – nyt fritidstøj på vej – Mix & Match ruller videre for fuld kraft.

FCN shoppen går en travl periode i møde, masser af nye produkter vælter ind af døren og er klar til alle jer, som kigger ind i butikken på vores åbningsdage. Sidste nye produkter, som er lagt på hylderne, er en ny sportstaske i et sort design med den velkendte røde FCN farve på siden og logo. Tasken ligger i udsalgspris på 299,- Ligeledes har FCN shoppen også fået en ny pung i sortimentet, da den har været udsolgt i en periode. Den ligger til 99,- FCN shoppen er i år tidligt ude med de første leveringer af huer. Derfor er den nye grå strik hue med et diskret logo på fronten nu også lagt i butikken. Den ligger som stort set alle de øvrige huer også på 99,- Inden ret længe præsenterer FCN shoppen også alle nyhederne for efterårets kollektion af fritidstøj, så følg endelig med på fcn.dk og klubbens andre medier. Mix & Match kampagnen ruller stadigvæk for fuld kraft, hvor man kan vælge 3 produkter på vores to Mix & Match vægge for kun 200,- Husk FCN shoppens åbningstider er som altid Mandag: 16.30 – 19.00
Tirsdag 16.30 – 19.00
Onsdag 16.30 – 19.00
Torsdag 16.30 – 19.00
Lørdag 10.00 – 13.00 Husk også, at du altid kan bestille dine produkter og få dem sendt hjem til dig på www.fcnshoppen.dk