FCN og Aabech ophæver samarbejdet

Kategorier


Aabech nåede at score 10 mål for FCN – foto: boesenfoto.dk

FCN og Aabech ophæver samarbejdet

FC Nordsjælland og Kim Aabech har valgt at ophæve samarbejdet, således at angriberen kan finde en ny klub, hvor udsigten til fast spilletid er bedre.

Fra den sportslige ledelse udtaler Jan Laursen: – Efter grundige overvejelser har vi valgt at ophæve kontrakten med Kim. Vi ønsker at huske tilbage på en god tid med Kim, hvor han efter en tilvænningsperiode efterfølgende spillede en vigtig rolle i sidste sæson og bidrog med vigtige mål og assists. Men med mange unge spillere, der hele tiden udvikler sig, så er der i denne sæson hårdere konkurrence om pladserne ikke mindst på de offensive positioner, og vi satser på at konkurrencen bliver yderligere intensiveret fremadrettet, da vi ønsker en trup og et miljø, hvor det kræver fuld dedikation hver dag, hvis man skal være i startopstillingen regelmæssigt. Det betyder så også, at der fra tid til anden, vil være spillere, som ønsker større tryghed og større sikkerhed for spilletid end vi kan love, og derfor må søge nye græsgange. Vi takker Kim for hans indsats og ønsker ham alt mulig held og lykke fremadrettet, siger Jan Laursen. Kim Aabech fortæller: – Det er egentlig ret simpelt for mig, jeg vil spille mere fast, og det havde jeg ikke udsigt til i FCN, da der er mange gode spillere. Jeg har nået en alder, hvor spilletiden er utrolig vigtig for mig, og derfor har jeg ønsket at finde det. Jeg har været rigtig glad for den tid, jeg har haft i FCN. De tog flot imod mig sidste år og jeg har lært meget og jeg er blevet meget mere professionel heroppe, og der skal lyde en stor tak til FCN for den behandling, jeg har fået, siger Aabech. Kim Aabech nåede 36 og 10 mål for FC Nordsjælland siden ankomsten sidste sommer fra Lyngby Boldklub.