FCN møder SC Egedal i DBU Pokalen

Kategorier


FCN var senest pokalmester i 2011

FCN møder SC Egedal i DBU Pokalen

FC Nordsjælland indtræder i 2. runde af DBU Pokalen, og dagens lodtrækning gav udekamp mod Danmarksserieholdet SC Egedal

Der var i dag lodtrækning til 2. runde i DBU Pokalen, hvor FC Nordsjælland indtræder for første gang i årets turnering sammen med de øvrige Superligahold fra nr. 5 og nedefter i sidste sæson. Lodtrækningen gav FCN udebane mod Danmarksserieholdet SC Egedal, der i sidste sæson spillede i 2. division men er rykket ned i Danmarksserien. Egedal slog sig vej til 2. runde i pokalen med en sejr hjemme på 3-2 over Skjold Birkerød i tirsdags. Kampene i 2. runde af DBU Pokalen er programsat til at blive spillet tirsdag 23. eller onsdag 24. september. Der spilles yderligere to pokalrunder i dette efterår, mens kvartfinalerne modsat tidligere nu først afvikles til foråret. FC Nordsjælland har vundet DBU Pokalen både i 2010 og 2011, og begge år var det med sejr over FCM i finalen. I foråret nåede FCN til semifinalerne, hvor FCK desværre blev endestation efter to lige kampe. Se hele FC Nordsjællands pokalhistorik HER