FC Nordsjælland henter islandsk angriber

Kategorier


Gudjón Baldvinsson har senest optrådt for Halmstad BK – foto: BYLDBYRÅN

FC Nordsjælland henter islandsk angriber

Gudjón Baldvinsson bliver ny angriber hos FC Nordsjælland fra nytår af, hvor den hurtige islænding tiltræder på en 2,5 årig kontrakt.

Baldvinsson kommer fra svenske Halmstad BK, hvor han har spillet siden 2012 med 110 kampe og 39 mål til følge. Cheftræner Ólafur Kristjánsson fortæller: – Vi får en lynhurtig og fysisk stærk angriber, som arbejder stenhårdt for holdet og som gør ondt på modstanderens forsvar. Han skåner ikke sig selv i duellerne, og vil komme til at bidrage godt ind i den måde vi spiller på, men han vil også være et ekstra kort at kunne spille udover de andre dygtige angribere vi har i truppen. Konkurrencen bliver forøget med tilgangen af Gudjón, og med fire landskampe på CV’et har han også opnået en del erfaring på den front, fortæller Ólafur. Gudjón Baldvinsson fortæller om skiftet: – Jeg er utrolig stolt og jeg glæder mig virkelig til at komme i gang for FC Nordsjælland, som er en klub, som man ikke har kunnet undgå at lægge mærke til. De har struktureret sig rigtig godt, og de har været succesfulde med at arbejde langsigtet med både spillere og klubben, det kan jeg enormt godt lide og det har været meget vigtigt i mit valg af en ny klub. Jeg er imponeret over faciliteterne og det professionelle stup som jeg mødte da jeg besøgte klubben. – Jeg håber på at kunne blive en bedre spiller, og til at hjælpe holdet frem til endnu mere succes. Jeg har dog et arbejde som skal gøres færdigt i Halmstad i første omgang, hvor jeg har haft en rigtig god tid, men jeg glæder mig enormt til fremtiden i FCN, siger Baldvinsson Kontrakten med Gudjón Baldvinsson gælder fra 1.januar 2015. Facts om Gudjón Baldvinsson: Alder: 28 år

Nationalitet: Island

Klubber: Stjarnan, KR Reykjavik, GAIS, Halmstad BK

Højde: 184 cm

Vægt: 82 kg

Landskampe: 4 A-landskampe, 12 U-landskampe.