Billetsalget til Brøndby-braget starter nu

Kategorier

Billetsalget til Brøndby-braget starter nu

Søndag 31. august kl. 17.00 kommer sæsonens første store publikumstræffer, når Brøndby kommer på besøg. Du kan sikre dig billet nu

FC Nordsjælland har fået den bedste sæsonstart i otte år, og det skal følges op med et brag af en kamp, når Brøndby søndag 31. august kl. 17.00 gæster Farum Park. Det bliver sæsonens første kamp med tætpakkede tribuner, og billetsalget til den publikumsmagnet skydes i gang nu. Hvis du vil sikre dig en god plads, gælder det om at få købt billet hurtigst muligt. Brøndby kom også godt i gang med pointhøsten i weekenden, så også gæstetribunerne bliver tæt besatte. Klik HER og se tribunefordelingen, og få en orientering om, hvordan du sikrer plads på det sted, der passer dig bedst. Husk at man ikke kommer ind på en FCN-tribune iført Brøndby-tøj eller på en Brøndby-tribune iført FCN-tøj. Du kan også klikke HER for at gå direkte til billetkøb online. Efterspørgslen på billetter til kampen har allerede nu været stor efter den gode sæsonstart som FC Nordsjælland har fået med 10 point for fem kampe. Holdet har både fortjent en stor opbakning og har brug for den i Farum Park, så topplaceringen kan holdes. Sæsonens første to hjemmekampe har været fantastisk underholdende og er begge resulteret i en 3-2 sejr til tigrene, selv om de hver gang har været bagud. FC Nordsjælland har nu gennem tre sæsoner vist, at Farum Park er som en fæstning, hvor FCN nærmest aldrig taber. Den seneste kamp mod Brøndby i Farum Park var også særdeles underholdende. Det var punktum for sidste sæson, og kampen sluttede 2-2. Se højdepunkter fra de tidligere kampe mod Brøndby ved at klikke HER.