Årsdagen for Nordstrands træffer på saksespark

Kategorier

Årsdagen for Nordstrands træffer på saksespark

Målet til 2-2 mod FCK den 11. august 2013 vil altid stå som et af de allerbedste i Superligaens historie

Der er et øjeblik, der vil stå prentet på nethinden hos alle knap 8.000 tilskuere i Farum Park den 11. august 2013, altså for præcis et år siden. Kampen mod FCK nærmer sig sin afslutning, og der står 2-1 til gæsterne på måltavlen, da Mario Ticinovic ser Morten Nordstrand starte et dybdeløb og smækker en høj bold frem i FCK-feltet. Morten Nordstrand løber fri af FCK-forsvaret og drejer sig med perfekt timing rundt i luften, letter fra jorden og sparker med et klokkerent træf bolden i nettet med et saksespark, der for altid vil være historisk. Målmand Johan Wiland kunne kun se måbende til den fantastiske udligning. Nordstrands perletræffer gav genlyd i hele fodboldverdenen og er et af de bedste mål nogensinde. Al fokus samlede sig om den fantastiske scoring i dagene derefter, og Nordstrands “saks” blev også ganske fortjent kåret til årets mål i danske fodbold i 2013. Herover ses TV2 reportage om den fantastiske præstation næste morgen.