Uffe Bech: Alle aftaler skal på plads

Kategorier


Uffe Bech er her i aktion mod Brønshøj i den seneste træningskamp i tirsdags. (Foto: Rie Neuchs)

Uffe Bech: Alle aftaler skal på plads

FCN spiller lørdag kl. 13 hjemme mod Lyngby som sidste afpudsning inden det går løs for alvor i Superligaen om en uge

– Det er en meget vigtig træningskamp, for det er sidste chance for at få alle aftaler på plads, før det gælder point i Superligaen. Sådan lyder det fra angriber Uffe Bech inden lørdagens træningskamp mod Lyngby kl. 13 hjemme i Farum Park. Tigrene har i den korte sommeroptakt hidtil spillet tre træningskampe mod Elfsborg, Hobro og Brønshøj, og nu gælder det altså sidste afpudsning af formen mod Lyngby inden Superligapremieren hjemme mod FC Vestsjælland om præcis en uge. For Uffe Bech bliver kampen også et gensyn med en del tidligere klubkammerater: – Selv om det er en træningskamp vil det altid være lidt specielt for mig at spille mod Lyngby, hvor jeg spillede i alle ungdomsårene. Og jeg kender stadig mange i Lyngby, så jeg glæder mig da. – Men jeg glæder mig allermest til sæsonpremieren om en uge. Det er altid spændende at starte en ny sæson, og nu har jeg på grund af skader ikke kunnet være med i optakten hverken i starten af sidste sæson eller i foråret. Så det kribler efter at spille om point. – Træningskampen mod Lyngby skal vi bruge til at få de sidste aftaler på plads. Vi har fået ny cheftræner og har arbejdet intenst med lidt forskellige nye ting, og kampen er endnu et step på vejen. Det er især pres- og opbygningsspillet, vi har haft fokus på og skal teste igen mod Lyngby. – Og vi får lige lidt mere kamptid i benene. Det er også vigtigt, for der er ikke så mange, der har spillet fuld tid i nogen af de tidligere træningskampe, siger Uffe Bech. Der vil som sædvanligt ved træningskampene i Farum Park være gratis adgang til kampen FCN-Lyngby lørdag kl. 13, og der vil naturligvis også være åbent for al mulig forplejning i boderne under A-tribunen, så ingen behøver at tørste i sommervarmen. Canal Sport vil også være på plads i Farum Park og vise hele træningskampen direkte. Om kun en uge, fredag 18. juli kl. 18.30 fløjtes der så op igen i Farum Park til Superligapremieren mod FC Vestsjælland, og for at skaffe ekstra opbakning til tigerne i den første kamp om vigtige point, har FC Nordsjælland nedsat billetprisen til en rund 20’er for både voksne og børn. De 20 kr. er for billetter købt online via fcn.dk, mens der ved billetter købt ved indgangen vil blive tillagt det normale gebyr for personlig betjening. Så gå straks ind og køb din billet online til FCN-FC Vestsjælland ved at klikke HER.