Super start for en 20’er

Kategorier

Super start for en 20’er

Når FC Nordsjælland næste fredag sparker Superligaen i gang, bliver det muligt at se premierekampen i Farum Park for bare tyve kroner.

Superligasæsonen 2014/15 sparkes i gang i Farum Park fredag 18. juli kl. 18.30, hvor de nordsjællandske tigre får besøg af FC Vestsjælland. FCN vil gerne markere premieren med et brag, hvor opbakningen til holdet bliver helt i top, så spillerne kan få den bedste start på det nye FCN-kapitel med Ólafur Kristjánsson i spidsen. Og hele den nye Superligasæson kan blive kick-startet på bedste vis. Adm. direktør Ole Palmå fortæller: – Vi starter en ny sæson med en ny cheftræner, og vi vil gerne starte vores nye kapitel med den bedst mulige opbakning fra tribunen. Og da vi ved, at der er mange andre spændende tilbud i sommerferien, vil vi gerne gøre noget ekstra for at trække publikum til Farum Park for at støtte vores hold i kampen mod FC Vestsjælland. Prisen på 20 kroner er gældende for både voksne og børn, og prisen gælder for billetter købt via online salg. Hvis man først ønsker at købe billetter på dagen i billethusene, så bliver der som altid pålagt et gebyr på 20 kroner. Klik HER for at købe din billet online.