Lorentzen: Nu føler jeg mig som spiller igen

Kategorier


I meget lang tid har autografskrivningen været det nærmeste Kasper Lorentzen kom klubbens fans men nu er der udsigt til kamptid igen. (Foto: Rie Neuchs)

Lorentzen: Nu føler jeg mig som spiller igen

Efter mere end halvandet års skadespause fik Kasper Lorentzen kamptid lørdag med FC Nordsjællands reserver i træningskampen mod AB

Kasper Lorentzens seneste Superligakamp ligger helt tilbage  til december 2012, hvor han spillede så godt, at han også fik valg til Ligalandsholdets tur i januar 2013. Her blev FCN-angriberen desværre så skadet, at han måtte rejse hjem. Siden har han i nu over halvandet år kæmpet for at vende tilbage til fodboldbanen. Og endelig i lørdags blev det til kamptid igen for Kasper Lorentsen, da han spillede de første 40 minutter af reservernes træningskamp mod AB. – Det er bare så fantastisk. En fed fornemmelse, og jeg føler mig endelig som spiller igen. Jeg mangler stadig en masse i rytme og timing, men bare det at være på banen igen i en rigtig fodboldkamp er et mentalt boost. – Jeg fik en halv time i en træningskamp mod Malmö i oktober, men så gik det galt igen. Denne gang tror jeg virkelig på det, for det er gået bedre og bedre i lang tid, og igen i dag var jeg fuldt ud med i hele træningen, siger Kasper Lorentzen, mens han puster ud efter endnu en dejlig dag på træningsbanen med knaldhård intensitet i alle øvelser og småspil. – Jeg ved jo ikke helt, hvad planen er fremadrettet, og hvor hurtigt det kan gå, men så lang tid, jeg kan træne på livet løs, giver det masser af tro på det. Jeg er rigtig glad for de 40 minutter med reserveholdet, men jeg kan også mærke, at der er en masse, jeg næsten skal lære helt forfra efter så lang tid ude. Det handler om at kunne forberede sig rigtigt og lære at fokusere, fortæller Kasper Lorentzen med et stort smil på. Det smil har han også bevare flot i de hårde tider, hvor han har prøvet ikke at lade sig mærke af modgangen: – Men prøver jo at holde humøret oppe og at være en del af det hele, men jeg må indrømme, at smilet er lidt mere ægte nu. Det har været hårde tider undervejs. Det var især uvisheden om skaderne, og at det bare blev ved, uanset hvad vi gjorde. – Nu tror jeg, vi er på rette vej, og så kan man sagtens smile, selv om jeg ikke kan sætte tid på, hvornår jeg er helt kampklar igen. Indtil videre skal jeg koncentrere mig om at få al den kamptræning, reserveholdskampene kan give, siger Kasper Lorentzen. Cheftræner Ólafur Kristjánsson glæder sig også over at se Kasper Lorentzen i fuldt vigør ved træningen: – Kasper er en god spiller og et rigtigt klubmenneske, som vi alle glæder os over at have i gang igen. Det er også meget rutine, han kan tilføre truppen, lyder det fra islændingen, der debuterede i jobbet med en sejr på 3-2 over FC Vestsjælland i fredags. Det fantastiske comeback af tigrene i den kamp satte også ekstra humør på dagens træning. Nu ser alle frem til mødet med FCK i Parken på lørdag og næste hjemmekamp mod Esbjerg søndag 3. august. Billetterne til den kamp er allerede sat til salg HER.