Lindberg sikrede en smal sejr

Kategorier


Kristian Lindberg blev matchvinder for FCN mod Brønshøj i dagens træningskamp.

Lindberg sikrede en smal sejr

Voldsom varme lagde en dæmper på tempoet i træningskampen, som FCN vandt med 1-0 over Brønshøj i Farum Park

FC Nordsjællands nye cheftræner Ólafur Kristjánsson fik set det meste af sin Superligatrup i aktion mod Brønshøj, for kun to spillere fra startformationen fik alle 90 minutter på banen. Det var Pascal Gregor og Andreas Maxsø, der fik lov at nyde fuld tid i den stegende hede, mens hele otte spillere blev skiftet i pausen og yderligere én midt i 2. halvleg. Varmen lagde naturligt nok en dæmper på tempoet, og især i 1. halvleg gjorde den det svært for angriberne at lave tilstrækkelige løb til at skabe de store målchancer. Dem kom der lidt flere af efter pausen, hvor FCN sikrede en fuldt fortjent 1-0 sejr, der også burde have været et mål større. Men Bassel Jradi brændte at straffespark begået mod ham selv, inden Kristian Lindberg midtvejs i 2. halvleg scorede kampens enlige mål helt fritspillet af Morten Nordstrand. FCN kunne glæde sig over, at det for anden træningskamp i træk lykkedes at holde nullet med et forsvar, der virkede velorganiseret hele vejen igennem trods udskiftningerne undervejs. Men især i 1. halvleg savnede man bid i angrebet. Kristian Lindberg fik en åben chance i det 8. minut men ramte stolpen med sit skud, og kort før pausen slap Uffe Bech fri, men den stærke Brønshøj-keeper Nicklas Dannevang fik blokeret skuddet i sidste øjeblik. Indskiftede Bassel Jradi startede 2. halvleg med et par optimistiske dribleture som udfordring for gæsternes forsvar, og kun tre minutter efter pausen blev han nedlagt i feltet til straffespark, han selv misbrugte med et skud, som Dannevang flot reddede. Brønshøj spillede fint med kampen igennem, men hvepsenestikkene blev aldrig for alvor farlige. FCN havde derimod flere gode scoringsmuligfheder. Morten Nordstrand ramte bolden skævt i sin afslutning på indlæg fra Mark Gundelach, men kort efter tog “Nord” revanche ved at servere perfekt for Kristian Lindberg, der havde let ved at score tæt under mål. Kim Aabech fik også skabt en del ravage og havde chancen for at score på et indlæg fra Mikkel Jensen, men han timede ikke sit hovedstød godt nok. I bedste VM-stil blev “hedeslaget” afbrudt et par gange undervejs med drikkepauser. FC Nordsjællands sidste træningskamp inden sæsonpremieren bliver på lørdag kl. 13.00 mod Lyngby og igen hjemme i Farum Park. Dagens detalje stod Brønshøjs keeper Nicklas Dannevang faktisk for, da han to minutter før pausen på mirakuløs vis fik dykket ned  og med hånden fik tacklet Uffe Bech, som ellers var sluppet helt udenom om ham og havde frit mål foran sig. – Det var super godt reddet. Jeg havde set bolden i mål, lød det anerkendende fra Uffe Bech bagefter. Matchfacts for træningskamp tirsdag 8. juli: FCN-Brønshøj 1-0 (0-0)

Mål:
66. minut: 1-0 Kristian Lindberg, assist Morten Nordstrand Nordsjællands startopstilling og indskiftninger: David Jensen (46. minut Alex Runarsson)
Andreas Maxsø
Ivan Runje (46. minut Nicklas Mouritsen)
Pascal Gregor
Patrick Mtiliga (46. minut Mikkel Jensen)
Mathias Hebo (46. minut Mark Gundelach)
Martin Vingaard (46. minut Kim Aabech)
Anders “AC” Christiansen (46. minut Kamal Issah)
Uffe Bech (46. minut Bassel Jradi)
Joshua John (46. minut Morten Nordstrand)
Kristian Lindberg (68. minut Emiliano Marcondes)