Kanon mål fra John i 2-0 sejr

Kategorier


Søren Christensen var med fra start mod Hobro IK, og fik godt 60 minutter på banen – foto: fcn.dk

Kanon mål fra John i 2-0 sejr

FC Nordsjælland spillede fredag eftermiddag sin anden træningskamp, denne gang mod oprykkerne fra Hobro IK.

Sommervarmen havde i den grad lagt sig præg henover Næsby, hvor kampen blev spillet, det var dog først i slutningen af de 3×40 minutter at spillerne virkede helt ramte af varmen. Hobro lagde livligt ud, men gassen gik hurtigt af ballonen og FCN satte sig tungt på spillet, og det resulterede i et af de bedre mål fra den hollandske raket Joshua John. FCN’s nummer 12 satte turboen på, da han blev spillet dybt af Martin Vingaard, og efter to-tre træk klaskede han bolden fra kanten af feltet og op i det lange hjørne. En afslutning som var helt uden chance for Hobros målmand. Kampen forsatte på FCN’s præmisser, og Hobro lurede på omstillingerne, men det var småt med arbejde for de tre FCN-keeperen som alle fik en halvleg hver. Den afgørende scoring kom dog først i tredje halvleg, hvor Kristian Lindberg slap fri i venstreside af feltet, hans afslutning blev reddet af Hobro-målmanden, men Kamal Issah stod klar og sendte returen i nettet. FCN havde i slutningen af kampen flere store muligheder for at score endnu flere mål, men Hobro stod godt i mod.

Tigerne skal allerede på tirsdag igen i aktion, når Brønshøj kommer på besøg. Der er kickoff 17.30 i Farum Park. Dagens detalje: Martin Vingaard finder Joshua John med en pasning i dybden, John sprinter fra Hobro-forsvaret og smasker bolden i det lange hjørne med højre-benet. Et af de bedre mål scoret fra den hurtige hollænder. Matchfacts: Træningskamp 3×40 minutter FCN-Hobro 2-0 (1-0, 0-0, 1-0)
Mål: 25. minut: 1-0 Joshua John. 82. minut: 2-0 Kamal Issah Tilskuere: 500 tilskuere Nordsjællands startopstilling og bænken (alle mand kom på banen): David Jensen
Mark Gundelach
Ivan Runje
Pascal Gregor
Patrick Mtiliga
Lasse Petry
Martin Vingaard
Søren Christensen
Uffe Bech
Joshua John
Kim Aabech

Bænken: Martin Hansen, Runar Alex Runarsson, Andreas Maxsø, Nicklas Mouritsen, Kamal Issah, Mathias Hebo, Kristian Lindberg, Mikkel Jensen og Bassel Jradi.