FCN sælger keeper til ADO Den Haag

Kategorier


Målmand Martin Hansen fortsætter karrieren i hollandsk fodbold.

FCN sælger keeper til ADO Den Haag

Martin Hansen skifter med øjeblikkelig virkning til den hollandske klub ADO Den Haag, efter at FC Nordsjælland har solgt målmanden.

Martin Hansen kom til FCN fra oprykkerne Viborg den 1. juli i fjor, og han afløste i efteråret Jesper Hansen, men mistede i foråret pladsen som førstekeeper til unge David Jensen. Det blev til 22 kampe, heraf de 15 i Superligaen, med tigeren på brystet, inden Martin Hansen nu sætter kurs mod hollandsk fodbold. ADO Den Haag spiller i Æresdivisionen og sluttede på 9. pladsen i sidste sæson. Fra den sportslige ledelse udtaler Allan K. Pedersen: – Vi er meget tilfredse med, at vi igen kan hjælpe en god spiller videre i karrieren og lave en god international transfer, hvor også Martins fremtidige præstationer kan gavne FCN. Martin Hansen har udfyldt sin rolle hos os og arbejdet hårdt ved både træning og kamp, og det glæder os, at han nu får chancen i en udenlandsk klub. – Vi er i FC Nordsjælland godt rustet på målmandsposten med David Jensen og vores nyoprykkede islandske keeper Alex Runarsson, og suppleret med nogle af vores talentfulde U/målmænd i træningen, så vi ser trygt fremtiden i møde, lyder det fra Allan K. Pedersen.