Billetsalget åbnet til premieren i Farum Park

Kategorier


Òlafur Kristjánsson er ny mand på kommandobroen hos de nordsjællandske tigre. (Foto: Rie Neuchs)

Billetsalget åbnet til premieren i Farum Park

FCN får besøg af FC Vestsjælland fredag 18. juli kl. 18.30, og du kan allerede nu sikre dig en god plads til sæsonens første kamp

Det bliver i år FC Nordsjælland, der sparker den nye sæson i gang med premierekampen hjemme mod FC Vestsjælland fredag 18. juli kl. 18.30, og billetsalget til sæsonens første kamp i Farum Park er netop åbnet. Så vil du sikre dig en god plads til premieren, så gå straks ind HER og køb din billet online. Alle ved, hvor vigtigt det er at komme godt fra start, og det betyder meget for spillerne med publikumsopbakningen på hjemmebane. Farum Park har i flere sæsoner været som en fæstning for tigrene, og sådan skal det gerne fortsætte. Premierekampen bliver ekstra spændende af flere grunde. Netop holdet fra Slagelse var i sidste sæson FC Nordsjællands onde ånd. FC Vestsjælland er således det eneste af Superligaholdene fra sidste sæson, som FCN aldrig har slået, men det gør bare tigrene ekstra opsatte. For FCN markerer den nye sæson også starten på et helt nyt kapitel i FCN-historien, idet der har været skifte på posten som cheftræner. Islændingen Ólafur Kristjánsson har afløst Kasper Hjulmand, og med ny mand ved roret kommer der også nyt syn på hele truppen og mulighederne. Men basis er fortsat den rigtige klub-DNA, der kendetegner FCN med stor boldbesiddelse. FCN er fire år i træk sluttet i Superligaens bedste halvdel, og alle i klubben glæder sig til igen at spille om vigtige point. Kom og vær med i Farum Park fra første fløjt.