Bassel Jradi solgt til Strømsgodset

Kategorier


Bassel Jradi skifter til norsk fodbold hos Stømsgodset.

Bassel Jradi solgt til Strømsgodset

Den 21-årige offensivspiller skifter med øjeblikkelig virkning til norsk fodbold

FC Nordsjælland har solgt Bassel Jradi til den norske klub Strømsgodset, der har danske David Nielsen som træner. Strømsgodset er forsvarende norsk mester og ligger lige nu nr. 2 i Tippeligaen. Skiftet sker med omgående virkning. Bassel Jradi kom til FC Nordsjælland fra AB for godt et år siden, men U/21 landsholdsspilleren har p.g.a. den hårde konkurrence på hans position kun opnået fire Superligakampe og en pokalkamp med tigeren på brystet i sidste sæson. Derfor har bade Bassel og FCN taget imod tilbuddet fra de norske mestre. FCN ønsker Bassel Jradi held og lykke i fremtiden.