Velkendt ansigt bliver ny assistenttræner

Kategorier

Velkendt ansigt bliver ny assistenttræner

Peter Feher træder ind i trænerteamet omkring Superliga-holdet, og med over syv år i FC Nordsjælland er kendskabet stort til klubbens DNA.

Samtidig kan FCN endnu engang glæde sig over at være leveringsdygtig til Bundesligaen, da Flemming Pedersen fremover skal være træner hos Mainz 05. Fra den sportslige ledelse udtaler Allan K. Pedersen: – Jeg er enormt stolt over at vi igen har været med til at udvikle en træner til en af de bedste ligaer i verden, og at vi nu også kan få en transfer på dem er flot. Flemming (Pedersen, red.) har været hos os i mange år, og sammen med resten af teamet har han leveret et rigtig flot arbejde, og vi håber at han får et godt ophold i Tyskland. Naturligt at give Feher større ansvar Det var ikke et helt nyt ansigt som mandag var at finde blandt trænerteamet, da FCN-spillerne startede træningen igen. Ólafur Kristjánssons nye assistenttræner Peter Feher har siden vinter deltaget løbende i Superligaens træninger, og og det bliver dermed en naturlig overgang for Peter Feher, som har været cheftræner for U/17 i tre år og de sidste fire et halvt år for U/19-holdet. Feher har altså været med til at udklække mange af de spillere, som har set dagens lys på førsteholdet. Allan K. Pedersen: – Det var en beslutning vi tog allerede tilbage i april måned, og spillere og trænere blev informeret om Peters nye rolle i trænerteamet i foråret. Jeg ser det som en af de mest naturlige ting at flytte Peter en tak op fra U/19-holdet, hvor han med flotte resultater og udvikling af vores unge spillere, har vist sine kvaliteter som træner. Med Peter ved roret har U/19-holdet vundet guld, sølv, bronze og tre pokaltitler siden 2011. – Vi gør meget ud af at udvikle spillere, men så sandelig også vores trænere, og Peter har gjort sig fortjent til en ny rolle i klubben på aller højeste niveau. Peter Feher glæder sig selv til de nye udfordringer som allerede er gået i gang: – Det bliver super spændende, og jeg ser enormt meget frem til at komme op og have med seniorspillere at gøre. Det er meget mere på spil her, og jeg glæder mig til at kunne folde mit vinderinstinkt endnu mere ud sammen med spillerne. – Jeg har været i klubben i mange år, og kender mange af de spillere som er i vores trup nu, og jeg har deltaget i mange af træningerne omkring Superliga-holdet grundet vores tætte samarbejde mellem U/19 og Superliga-holdet. Jeg skal med min viden være med til at hjælpe Ólafur (Kristjánsson, red.) til at tage de bedste beslutninger til gavn for holdet og klubben. Du kan høre mere fra Peter Feher i videoen ovenfor. Facts om Peter Feher: Alder: 40 år
Træneruddannelse: P-licens og kandidatgrad i idræt fra Budapest. Erfaring:
2011-2014: U/19 cheftræner hos FC Nordsjælland
2007-2011: U/17 cheftræner hos FC Nordsjælland
2004-2006: U/16 cheftræner hos BK Frem
2002-2003: U/19 cheftræner hos BK Skjold
2001-2002: U/17 cheftræner hos BK Skjold
2000-2001: U/19 cheftræner hos ØIF
Peter Feher bliver ny assistenttræner for Ólafur Kristjánsson – foto: fcn.dk