Unge Mouritsen vil lære fra Mtiliga

Kategorier

Unge Mouritsen vil lære fra Mtiliga

19-årige Nicklas Mouritsen er et af de nye ansigter i Superliga-truppen efter at han har vekslet sin status som U/19-spiller til en position blandt resten af Superliga-spillerne.

Den unge forsvarer har leveret stærke præstationer på klubbens U/19-hold, og kan altså nu se frem til at skulle kæmpe om spilletid på Superliga-holdet. – Jeg går efter træne godt og lære en masse fra de mere rutinerede spillere, jeg ved godt at det bliver rigtigt hårdt arbejde. Jeg har glædet mig til dette, og det er vist ikke gået helt op for mig endnu, det har været en drøm en dag at komme fast i Superliga-truppen, fortæller Mouritsen. Der er specielt en spiller, som Nicklas Mouritsen glæder sig til at spille og træne sammen med. – Ja, det er Patrick Mtiliga, ham tror jeg, at jeg kan lære rigtig meget af. Vi spiller samme plads, så det ser jeg meget frem til, siger den venstrebenet forsvarer. Du kan høre mere fra Mouritsen i videoen ovenfor. Nicklas Mouritsen startede træningen i mandags, og kan allerede på lørdag komme i aktion i FCN’s første træningskamp når det går løs i Sverige mod Elfsborg.