U/19 spiller pokalfinale i Farum Park

Kategorier


FCN U/19 står foran en spændende pokalfinale og kan også genvinde DM-titlen.

U/19 spiller pokalfinale i Farum Park

FC Nordsjællands U/19 Ligahold jagter “The Double” og starter med pokalfinalen hjemme mod FC Vestsjælland onsdag kl. 19:00, hvor der bliver rigtig pokalfest og stemning i Farum Park

Det bliver en vanvittig spændende uge for FC Nordsjællands U/19 ligamandskab, der her kort før sæsonafslutningen har muligheden for at sikre sig “The Double”. Onsdag aften spiller de unge tigre pokalfinale hjemme i Farum Park kl. 19:00 mod FC Vestsjælland. Og på lørdag gælder det så topkampen i Ligaen ude mod Esbjerg, der inden den kamp i næstsidste runde er tre point foran FCN på andenpladsen. FCN kan med en sejr bringe sig i front og dermed stå med muligheden for at genvinde DM-titlen på hjemmebane i sidste runde. Men her og nu er der kun fokus på pokalfinalen, og FCN U/19 truppen har forberedt sig grundigt gennem deltagelse i en stor hollandsk turnering her i weekenden, hvor Ligaen har ligget stille på grund af Danmarks U/19 landskampe i Spanien. FCN er på nationalmandskabet repræsenteret af Mads “Mini” Pedersen, Emiliano Marcondes og Mikkel Jensen. De var alle tre været i aktion mod Spanien i fredags, mens kun Emiliano og Mikkel fik spilletid mod Tyskland mandag. Desværre tabte Danmark begge kampe og chancen for at gå videre er væk inden sidste kamp mod Litauen på torsdag. FCN får således ikke sine tre danske landsholdsspillere med i pokalfinalen onsdag mod FC Vestsjælland, og også målmand Alex Runar Runarsson er af sted i national tjeneste for Island. Men resten af truppen er klar til at jagte en pokaltriumf foran eget publikum. Det kan blive en rigtig festaften i Farum Park, hvor der vil være åbent i boderne, så det store publikum kan blive serviceret bedst muligt. Også de mange tilrejsende fra Slagelse kan få stillet sulten inden den spændende kamp, hvis de kommer i god tid. Stadion og boder åbner kl. 18:00. Lørdag 7. juni venter så for U/19 den altafgørende udekamp mod Esbjerg om DM-titlen. FCN er forsvarende danske U/19 mestre og kan genvinde titlen med sejre i sæsonens to sidste kampe, ude mod topholdet Esbjerg, der er tre point foran på førstepladsen, og hjemme mod bundholdet SønderjyskE lørdag 14. juni. Til kampen i Esbjerg har FCN både de tre danske landsholdsspillere og målmand Alex til rådighed igen.