U/19 landsholdsspillere hjem til topkamp

Kategorier


Emiliano Marcondes bragte Danmark foran 1-0 i landskampen mod Litauen i går.

U/19 landsholdsspillere hjem til topkamp

De tre FCN-spillere på Danmarks U/19 landshold fik en sejr med i bagagen hjem fra Spanien

Danmarks U/19 sluttede i går deltagelsen ved Eliterunden i Spanien med en sejr på 3-1 over Litauen, men desværre rækker det ikke til en plads i slutrunden efter de foregående nederlag til de to stærke nationer, Spanien og Tyskland. De danske drenge fik dog i den sidste kamp vist, at der er krummer i holdet, og især fik FCN sat et godt aftryk på kampen, da det var Mads “Mini” Pedersen, der lagde op til Emiliano Marcondes ved scoringen til 1-0 efter kun 3. minutters spil. Altså to FCN-spillere som skabere af drømmestarten, og den blev fulgt op af flot dansk spil men for uskarpe afslutninger. Alligevel lykkedes det Danmark at vinde kampen 3-1. Kort efter pausen kom også Mikkel Jensen på banen, så alle tre FCN-spillere er vendt hjem fra landsholdsturen med en sejr i bagagen. De kan alle tre nu se frem til lørdagens topkamp i Ligaen ude mod Esbjerg og supplere det hold, der onsdag aften brillerede i Farum Park med den knusende 8-2 sejr i pokalfinalen over FC Vestsjælland. Lørdag kl. 13.00 fløjtes der op i Esbjerg til den kamp, der bliver afgørende for det danske mesterskab. FCN er på andenpladsen tre point efter Esbjerg og skal have en sejr med hjem for at kunne genvinde DM-titlen ugen efter på hjemmebane mod SønderjyskE i sidste spillerunde. Der bliver en fantastisk spændende kamp i Esbjerg, hvor FCN også spiller med U/17 umiddelbart efter topkampen i U/19. Målmand Runar Alex Runarsson har været afsted med det islandske U/21 landshold, men han er også tilbage hos FCN til guldkampen i Esbjerg i morgen.