U/17 sluttede sæsonen med flot sejr

Kategorier


U/17-holdet lukkede sæsonen med en flot 3-0 sejr over Sønderjyske – foto: fcn.dk

U/17 sluttede sæsonen med flot sejr

De unge tigere gik på ferie med en 3-0 sejr over SønderjyskE, og fik dermed sluttet et godt forår af med endnu en sejr.

Holdet sluttede sæsonen på en 9.plads med 32 point, og specielt i foråret blev der hentet 17 point i 11 kampe mod efterårets 15 point i 15 kampe, og den positive udvikling glæder cheftræner Kasper Kurland. – Det har været en sæson hvor vi har vokset henover hele året, vi har haft mange nye som har lært stilen, værdierne og træningsmiljøet at kende. Den måde som spilles på i FC Nordsjælland kræver meget fra den enkelte spiller at forstå, der er helt specifikke løbemønstre for hvert enkelt opspil, og det kræver tilvænning for spillerne, og her har de virkelig knoklet for at lære de mekanismer. – Vi formåede også at levere en positiv målscorer i foråret, og jeg er meget stolt over den måde, som spillerne har taget de mange nye ting til sig. Og vi sender nogle spændende 97’ere videre op til U/19-holdet, som vi selvfølgelig glæder os til at følge, men jeg føler at vi allerede nu står bedre rustet til den nye sæson. Også U/16-holdet som har kørt sideløbene for at modne spillere til U/17 har været en succes. – Vi har haft stor glæde af den turnering mod de andre U/16-hold rundt om på Sjælland, hvor vi har kunnet bygge på vores spillere og modne de spillere som har været parate til den del, fortæller Kasper Kurland. U/17-holdet kommer til at bestå af årgang 98 og 99 til den nye sæson.