U/17 kæmpede flot med ti mand

Kategorier


Målmand Magnus Hassing havde ikke meget at lave i 2. halvleg, selv om FCN måtte spille med kun ti mand.

U/17 kæmpede flot med ti mand

Trods undertal i næsten hele 2. halvleg var FCN klart bedst i lokalopgøret mod Lyngby men tabte 0-1

Efter en lidt satset tackling kun to minutter efter pausen trak Simon Vollesen sit andet gule kort, som dermed blev vekslet til rødt, så FCN skulle spille resten af lokalopgøret mod Lyngby i Farum Park med kun ti mand. Paradoksalt nok fik det alt det bedste frem i holdet, der virkelig stod sammen og fightede for at vende slagets skæve gang. FCN var kommet bagud 0-1 allerede efter 12 minutter, da Jacob Bruun kunne løbe igennem og score fra et åbent rum bag forsvaret på en lang bold. De unge tigre virkede ikke helt oppe på dupperne fra start, og spillet var for usammenhængende, og Lyngbys 1-0 føring blev ikke for alvor truet før pausen. Men efter den hurtige udvisning i 2. halvleg vågnede FCN for alvor til dåd, og med ti mand satte FCN gæsterne under et pres, der blot voksede og voksede, som kampen skred frem. Anfører Andreas Skovgaard gik forrest med en imponerende fight, der var med til at sætte gang i alle holdkammeraterne. Og da FCN midt i 2. halvleg satsede med systemændring, så der kun var tre mand i bagkæden, kom Lyngby under næsten konstant pres, der varede helt frem til slutfløjtet. Det gav mange nærved og næsten situationer og nærgående afslutninger, men Lyngbys keeper var solid og gæsterne holdt stand, så de kunne tage en 1-0 sejr med sig hjem. Men FCN havde stor ære af 2. halvleg. – Det er lidt skidt, at vi lader dem komme foran på sådan en situation med en lang bold, men vi havde ikke ordentligt fat i dem i de første 20 minutter. Heldigvis blev det bedre frem mod pausen, og i 2. halvleg dominerer vi dem jo totalt. – 10 mand mod 11 overtog vi fuldkommen spillet, og der var faktisk kun ét hold på banen efter pausen. Desværre må vi også konstatere, at vi ikke fik os spillet igennem til den helt åbne målchance, og dermed blev vi straffet hårdt for ikke at investere nok i starten af kampen, lyder det fra cheftræner Kasper Kurland. Næste opgave for FCN U/17 er i Esbjerg på lørdag, hvor også U/19 spiller den afgørende Ligakamp mod Esbjerg om DM-titlen. FCN U/19 spiller desuden onsdag aften kl. 19.00 pokalfinale hjemme i Farum Park mod FC Vestsjælland, og boderne er naturligvis åbne for at servicere de mange tilskuere.