U/14 viste FCN-stilen frem i Schweiz

Kategorier


De unge tigre leverede en god indsats i turneringen i Schweiz.

U/14 viste FCN-stilen frem i Schweiz

U/14 holdet fra FCN/Farum Boldklub fik en tredjeplads i den stærke internationale Pinse-turnering

FCN/Farum Boldklub deltog i Pinsen med U/14 truppen i en stor international turnering i Chiasso i Schweiz, og her fik de unge tigre virkelig vist FCN-stilen frem til begejstring for mange af de udenlandske trænere og ledere. Der var mange roser til FCN/Farum Boldklub for det fine spil og det gode organisation på holdet. Desværre rakte det ikke til en finaleplads, da FCN/Farum BK U/14 allerede på førstedagen tabte 0-1 til Torino i en kamp, hvor tigrene betalte prisen for ikke at være effektive nok foran det italienske mål. Chancerne var der, men Torino-keeperen tog alt, og Torino blev også den senere vinder af hele turneringen. Tigrene spillede otte kampe i alt og blev bedre og bedre, som turneringen skred frem, og på turneringens sidste dag sikrede FCN/Farum BK sig 3. pladsen med en sejr over et udvalgt hold fra Ungarn. Det var ikke kun spillemæssigt, at turneringen i Schweiz havde et højt niveau. Også alting omkring kampene fungerede rigtig godt, og det var særdeles lærerigt for de unge spillere fra FCN og Farum Boldklub.