Superliga-oprykkerne Hobro bliver næste test

Kategorier


Joshua John og Co. skal spille igen på fredag mod Hobro IK i holdets anden træningskamp – foto: Rie Neuchs

Superliga-oprykkerne Hobro bliver næste test

FC Nordsjælland spiller sin anden træningskamp på fredag mod Hobro IK kl.16.00.

Kampen bliver spillet i Næsby på Fyn, hvilket bliver tredje gang på et år at FCN gæster det fynske stadion. Sidste sommer bød det på en træningskamp mod Esbjerg, og senere i DBU Pokalen var det hjemmeklubben Næsby Boldklub som var modstanderen, og nu på fredag bliver det altså Hobro. FCN spillede i efteråret mod Hobro IK i DBU Pokalen, og her hentede tigerne en 3-1 sejr i det jyske. Det bliver første testkamp for jyderne, hvorimod FCN i lørdags tog hul på deres testkampe med 3-0 nederlaget i Sverige til Elfsborg. Tredje kamp bliver mod Lyngby Boldklub lørdag den 12.juli i Farum Park kl.13.00, der vil være gratis entre til kampen og mulighed for både grillpølser, øl og vand, når tigerne skal tjekkes ud inden Superliga-starten. Ugen efter går det nemlig løs med Superligaen når bolden triller i Farum Park mod FC Vestsjælland den 18.juli.