Sidste kamp med kliken

Kategorier


FCN U/19 fejrer her pokaltriumfen, og i morgen lørdag skal de have medaljer igen på hjemmebane, når Ligaen afsluttes.

Sidste kamp med kliken

FCN U/19 kan lørdag kl. 15 i Farum Park slutte en succesrig sæson af med medaljer af guld eller sølv

Det er sidste kamp med kliken for mange af spillerne på FC Nordsjællands U/19 mandskab, når de lørdag kl. 15 sætter punktum i Ligaen med kampen mod Sønderjyske. Efter pokaltriumfen med 8-2 finalesejren over FC Vestsjælland markerer kampen afslutning på en meget succesrig sæson, der også krones med medaljer i Ligaen. Om det bliver en gentagelse af sidste års danske mesterskab eller “kun” sølvmedaljer afgør tigrene desværre ikke selv. Efter 1-1 i udekampen mod topholdet Esbjerg i sidste uge er situationen den, at FCN skal have hjælp i sidste spillerunde for at hente guldet igen i år. Hjælpen skal komme i fra Lyngby, der hjemme skal slå Esbjerg, mens FCN samtidigt vinder over SønderjyskE. Begge kampe fløjtes i gang kl. 15, og selv om mesterskabet naturligvis altid er drømmen, er der ingen grund til at være skuffet over sølvmedaljer, hvis hjælpen udebliver. Esbjerg kan nøjes med uafgjort i Lyngby og sikre sig titlen, da vestjyderne fører med tre point inden sidste spillerunde. Som pokalvinder under DBU Sjælland skal FCN spille videre om det landsdækkende pokalmesterskab, men de kampe kommer en del af de faste spillere på holdet ikke med i, da årgang 95 jo nu forlader ungdomslivet og rykker op som seniorer. For nogle af dem er det sidste kamp med kliken, idet de skal have afviklet lidt ferie, inden de får chancen i Superligatruppen. Inden U/19 holdets kamp mod SønderjyskE kl. 15, spiller U/17 holdet også sin sidste kamp hjemme kl. 13 mod Haderslev, så det bliver en festlig eftermiddag i Farum Park. Der kommer sikkert mange tilskuere, og der vil som sædvanlig være fri adgang i Farum Park på A-tribunen, hvor der også er gang i boderne, så tilskuerne kan blive serviceret.