Ólafur Kristjánsson tager imod spillerne på mandag

Kategorier


Ólafur Kristjánsson er som ny cheftræner i FC Nordsjælland klar til den første egentlige arbejdsdag i Farum Park på mandag.

Kristjánsson tager imod spillerne på mandag

Mandag formiddag starter forberedelserne til næste sæson i Farum Park, hvor islændingen Ólafur Kristjánsson som ny cheftræner står klar til at modtage spillerne efter ferien

FC Nordsjællands Superligaspillere afslutter i denne weekend sommerferien og møder mandag morgen ind i Farum Park til de første forberedelser frem mod den nye sæson, der starter allerede fredag 18. juli kl. 18.30 på hjemmebane mod FC Vestsjælland. Det bliver således FCN, der sparker den nye sæson i gang, og der er ekstra grund til at være velforberedt til premieren, for netop FC Vestsjælland var en drilsk modstander i sidste sæson. Det lykkedes ikke at besejre oprykkerne fra Slagelse i nogen af de tre indbyrdes opgør. Tigrene har altså mulighed for straks at gøre noget bedre i den nye sæson. Seks årgang 95’ere rykkes op Det er ikke kun cheftræneren, der er nyt ansigt i Superligatruppen, når det går løs mandag morgen. På spillerfronten er der tilgang af en hel stribe årgang 95 spillere, der bliver rykket op fra det succesrige U/19 mandskab. Emiliano Marcondes har trænet fast med Superliga-truppen hele sidste sæson, mens en række andre af U/19 spillerne har trænet med Superligaen jævnligt. Nu får yderligere fem af disse en fast plads i Superligatruppen. Det er den islandske målmand Runar Alex Runarsson, Nicklas Mouritz Mouritsen, Mikkel Jensen, Mathias Hebo Rasmussen og Johannes Ritter. FC Nordsjælland har desuden haft to spillere udlejet, Nichlas Rohde til AB og Mark Gundelach til SønderjyskE, og begge disse lejekontrakter udløber, så de er tilbage i FCN-regi. Første træningsdag på mandag kl.10.30 vil bestå af velkomst, orienteringsmøder samt en hel række indendørs tests. Derfor er truppen først at finde på træningsbanen tirsdag, hvor Ólafur Kristjánsson altså står i spidsen for FCN-truppen for første gang.