Kom endnu tættere på FCN med Instagram

Kategorier

Følg FCN på Instagram

Kom endnu tættere på FC Nordsjælland med Instagram

Hvis du har en profil på Instagram, er du kun ét klik fra at blive opdateret med de bedste og nyeste billeder og videoer fra FC Nordsjællands verden.

Klik her for at komme til FC Nordsjællands Instagram-profil Du vil få et indblik i truppens hverdag fra træningsbanen og hvad de bruger tiden på mellem træningerne. Og du kan komme helt tæt på når holdet tager på udebane tur. Vi vil også løbende lave konkurrencer på Instagram-profilen, hvor du har mulighed for at vinde billetter til kampe i Farum Park eller andre spændende ting. Hvordan opretter jeg en Instagram-konto? Du kan oprette en Instagram-konto via appen på en iOS-enhed (f.eks. iPhone) eller en Android-enhed. Sådan opretter du en Instagram-konto: 1.Download Instagram-appen fra App Store til iPhone/iPad eller fra Google Play til Android-enheder. 2.Tryk på ikonet for Instagram, så snart appen er installeret, for at åbne den. 3.Tryk på Tilmeld dig. 4.Opret et brugernavn og en adgangskode, og udfyld dine profiloplysninger (f.eks. din e-mail og dit navn). 5.Tryk på Færdig.