John, Bech og Mtiliga topper trøjesalget

Kategorier


Der var smil hos de tre trøjetopscorer da de fik nyheden om at være blandt de mest populære spillere – foto: fcn.dk

John, Bech og Mtiliga topper trøjesalget

Et af de store hit i FCN Shoppen er spillertøjet, som altid sælger rigtig godt i løbet af en sæson. I sidste sæson er der både nye og mere velkendte navne på listen over trøjesalgets topscorere.

Der er efterspørgsel efter samtlige spillernavne, men tre af spillerne skiller sig alligevel ud, når det gælder årets efterspørgsel: Det er målmagerne på kanten og så klubbens nummer 8, som i år trækker mest, og på en sikker top tre finder vi: Patrick Mtiliga, Uffe Bech og Joshua John. Hvis du også er en af dem som godt kunne tænke dig at få en FCN-trøje med en af de populære spillere, så kan du gøre det ved at bestille den online HER. FCN Shoppen holder ferie-lukket fra 1.juli og frem til den 11.juli, men det vil stadig være muligt at købe ting i shoppen i dagstimerne. Du kan ringe på 44 34 25 37, i tilfælde af besøg eller spørgsmål vedrørende FCN Shoppen. Lørdag d. 12 Juli vil FCN shoppen igen holde åben fra kl 10.