FCN starter den nye sæson hjemme mod Vestsjælland

Kategorier

FCN starter den nye sæson hjemme mod Vestsjælland

Kampprogrammet for sæson 2014/15 er klar, og FCN får to kampe i Farum Park mod Brøndby men kun én hjemmekamp mod FCK

I weekenden blev det afklaret, at oprykkerne til Superligaen bliver Silkeborg og Hobro, og derfor har Divisionsforeningen og DBU allerede nu kunnet offentliggøre kampprogrammet for den kommende sæson i Superligaen. Kampene er fastsat på spillerunder, og nu skal TV-selskaberne i gang med fordelingen af kampene, så der også kan blive sat endelige spilledatoer på kampene i de enkelte runder. FC Nordsjælland starter med en hjemmekamp mod FC Vestsjælland i 1. spillerunde med 18.-21. juli, så FCN kan allerede fra første fløjt jagte den sejr over sydsjællænderne, som det aldrig lykkedes at få i denne sæson. Det vil også være ekstra vigtigt med en god start som ballast til de næste tre kampe, der lyder på en tur i parken for at møde FCK, hjemmekamp mod Esbjerg og udekamp mod de danske mestre fra AaB. Altså tre kampe i træk mod hold, der repræsenterer Danmark internationalt. Der spilles 17 kampe i efterårssæsonen, som slutter 5.-8. december, hvor FCN har udekamp mod Esbjerg. Forårssæsonen sparkes allerede i gang med 18. spillerunde 20.-23. februar, hvor FCN spiller hjemme mod Randers. FC Nordsjælland har to hjemmekampe mod Brøndby i denne sæson, mens FCK kun gæster Farum Park én gang, nemlig 7.-10. november. Sæsonen slutter søndag 7. juni, hvor tigrene skal en tur til Aalborg. Se hele FC Nordsjællands kampprogram HER