FCN møder Elfsborg IF på lørdag

Kategorier

FCN møder Elfsborg IF på lørdag

Superliga-truppen har været igang i halvanden uge nu, og der bliver arbejdet stenhårdt på træningsbanen for at imponere den nye cheftræner.

Ólafur Kristjánsson: – Jeg er rigtig tilfreds med det jeg har set indtil videre, drengene har trænet godt. De har kørt på, masser af tænding og intensitet i øvelserne. De har taget godt imod det, og det ligner nogle som virkelig har sult efter at spille fodbold, fortæller den nye cheftræner. Første træningskamp for FC Nordsjælland og Ólafur Kristjánsson bliver på lørdag mod Elfsborg IF kl.15.00 i Varberg i Sverige. – Jeg glæder mig til at se spillerne i aktion i en kamp, hvor jeg kan se hvordan de reagerer i kampsituationer. Vi kommer til at arbejde med nogle af de nye ting, ikke så mange, for det skal ske helt stille og roligt, men vi skal arbejde med vores presspil i den kamp, og det bliver spændende at se hvordan det fungerer, siger Ólafur. Du kan høre mere fra Ólafur Kristjánsson i videoen ovenfor. Truppen har i denne uge fået tilgang fra Mathias Hebo, Runar Alex Runarsson og Nicklas Mourtisen, mens Mikkel Jensen og Emiliano Marcondes første støder til senere. Johannes Ritter genoptræner efter sin skade.