FC Nordsjælland sælger Jens Stryger Larsen

Kategorier


Jens Stryger Larsen skal i fremtiden spille i den østrigske Bundesliga – foto: Boesenfoto.dk

FC Nordsjælland sælger Jens Stryger Larsen

Højrebacken skal i fremtiden optræde i den østrigske Bundesliga, hvor FK Austria Wien bliver hans nye klub.

Jens Stryger Larsen skiftede sidste sommer til FC Nordsjælland fra Brøndby IF på en fri transfer, og FCN sælger altså nu spilleren videre til udlandet. Fra den sportslige ledelse udtaler Jan Laursen: – Det er selvfølgelig altid ærgerligt at skulle vinke farvel til en god spiller, men salget er i høj grad også en succeshistorie for både Jens og FCN. Stryger kom til os, for et år siden for at videreudvikle sig og for at være bedst muligt rustet til at forfølge sin udlandsdrøm. Sammen med sine holdkammerater er han vokset i løbet af sæsonen, og specielt i foråret så vi udbyttet af det flotte arbejde som vores trænerteam har lavet med Jens. Det har betydet udenlandsk interesse for ham, og da udvikling og salg af spillere er en naturlig del af vores klubs DNA og et vigtigt forretningsområde, så er handlen det rette for alle parter. Vi glæder os over, at endnu en FCN spiller får muligheden for at prøve sig af i udlandet, og vi ønsker Jens al mulig held og lykke i fremtiden, og takker ham for hans indsats. Stryger tiltræder på en 4-årig aftale i den østrigske klub, som i sidste sæson sluttede på en 4.plads efter at have vundet mesterskabet året før. Jens Stryger Larsen: – Det har altid været et mål for mig at komme til udlandet, og jeg føler at Austria Wien passer godt ind til netop mig, og jeg glæder mig til at prøve mig af på dette niveau. Jeg sætter enormt stort pris på den tid jeg har haft i FCN, hvor jeg er blevet udviklet på mange områder. Jeg er blevet en mere komplet spiller, hvor jeg har fået en større sammenhæng i mine aktioner, og min rolle på banen er blevet bedre defineret. Derudover har jeg udviklet mig som menneske, og de værdier som er i klubben har jeg virkelig fået ind under huden. Træningsmiljøet er utrolig stærkt, og jeg tager en vanvittigt lærerigt år med mig i rygsækken. Stryger Larsen tiltræder med det samme i Austria Wien, og han nåede 30 kampe og scorede 3 mål for FC Nordsjælland og var i efteråret udtaget til det danske A-landshold. Du kan se et af Jens Stryger Larsen flotte mål, her er det mod SønderjyskE, hvor han sparker bolden indenom målmanden. TRYK HER