8-2 og alt sad lige i pokalskabet

Kategorier


Så er champagnepropperne røget og FC Nordsjællands U/19 hold har fået guldmedaljerne om halsen.

8-2 og alt sad lige i pokalskabet

FC Nordsjællands U/19 drenge leverede en super indsats krydret med champagnefodbold på vejen mod pokaltriumfen i Farum Park

8-2 siger vel det hele. Der var klasseforskel på de to hold, da FC Nordsjælland fandt storspillet frem og udraderede gæsterne fra FC Vestsjælland med ren champagnefodbold. Alt sad lige i pokalskabet og gav en super stemning i Farum Park, hvor 700-800 tilskuere var mødt frem til pokalfestfyrværkeri. Spænding kom kampen aldrig til at byde på, for tigrene satte kurs mod pokaltitlen fra første fløjt, og der var kun spillet knap tre minutter, da Simon Lund bragte FCN foran 1-0 på et bragende langskud. Herefter var det spil til et mål, og egentlig mirakuløst, at gæsterne fra Slagelse holdt liv i håbet frem til den halve time, hvor FCN endelige igen fik udbytte af det totale spilovertag. FC Nordsjælland gik til pausen med en solid 3-0 føring, og 2. halvleg blev endnu mere målrig og underholdende. Facit blev 8-2, og sejren var ikke et mål for stor. Det ene mål var flottere end det andet, og de unge tigre fik vist hele reportoiret. FC Vestsjælland var forsvarende pokalmestre men helt chanceløse i denne finale. Da de jublende FCN-spillere efter kampen havde fået overrakt guldmedaljer og pokal af DBU Sjælland, kunne anfører Mathias Hebo også glæde sig over at blive kåret som pokalfighter: – Det var så dejligt at vinde den her kamp. Vi har været opsat hele ugen og glædet os til finalen efter en god træningstur til Holland i weekenden. Nu nyder vi pokaltriumfen, og så gælder det topkampen i Ligaen på lørdag i Esbjerg. Nu går vi efter “The Double”, sagde en jublende Mathias Hebo, der spillede en kanonkamp som anfører. Også træner Søren Krogh var stolt over indsatsen: – Jeg kunne især lide måden, vi vandt på. Vi sad på dem fra start og holdt koncentrationen hele vejen. Alt var perfekt, lige fra standardsituationer til de små taktiske ting lykkedes, og vi fandt den rytme i spillet, som vi søgte. 8 mål i en pokalfinale er enestående, siger Søren Krogh.
Der blev ikke sparet på champagnen efter pokalsejren.
Anfører Mathias Hebo Rasmussen blev hyldet som pokalfighter. Matchfacts: DBU Sjælland pokalfinale i Farum Park onsdag 4. juni 2014: FCN-FC Vestsjælland 8-2 (3-0) Mål: 3. min. 1-0 Simon Lund. 30. minut 2-0 Souheib Dhaflaoui. 40. min. 3-0 Emil Erbas. 47. min. 3-1. 54. min. 4-1 Yusuf Onurlu. 57. min. 5-1 Mikkel Luimes. 70. min 6-1 Nicklas Mourtz Mouritsen. 83. min. 6-2. 86. min. 7-2 Emil Erbas. 89. min. 8-2 Rasmus Johansson. FC Nordsjællands startopstilling: Sebastian Kjær – Daniel Thorup, Christian Køhler, Nicklas Mouritsen, Simon Lund – Mikkel Luimes, Mathias Hebo, Mathias Jensen – Souheib Dhaflaoui, Rasmus Johansson og Emil Erbas. Indskiftet i 2. halvleg: Yusuf Onurlu, Zabi Eskandri og Mikkel Song Hansen.