Værd at vide før dagens udekamp mod Randers

Kategorier


Morten Nordstrand har scoret mange af sine mål mod netop Randers. (Foto: Boesenfoto.dk)

Værd at vide før dagens udekamp mod Randers

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 18:30 i AutoC Park i Randers. Her er lidt statistiske vinkler på den spændende Superligakamp.

VIDSTE DU AT… …Randers og FCN har mødt hinanden 23 gange tidligere i Superligaen, og at Randers kun har vundet 4 af de indbyrdes opgør, 10 er endt uafgjort, mens FCN har sejret 9 gange. Alle fire sejre til Randers har været på hestenes hjemmebane AutoC Park i Randers, hvor tigrene kun har vundet to gange i ni forsøg. …begge indbyrdes opgør i denne sæson er spillet i Farum Park, hvor FCN vandt det første i 10. spillerunde med 1-0 på mål af Joshua John, mens det var Ivan Runje, der scorede for FCN i 1-1 kampen i 17. spillerunde. …det er Randers, Esbjerg og FC Nordsjælland, der er de tre mest oplagte bejlere til den 5. plads, der giver den sidste danske billet til Europa League kvalifikationen, så den indbyrdes kamp i aften mellem Randers og FCN har voldsom stor betydning i det spil. Udover den kamp mangler Randers: OB ude, Brøndby ude og slutter af mod FC Vestsjælland hjemme. Esbjergs restprogram er: AaB ude, Sønderborg hj., OB ude og Viborg på hjemmebane. …Morten Nordstrand har scoret flittigt mod Randers. Således nettede Nordstrand hele to gange i sin debut for FC Nordsjælland i sæsonpremieren mod netop Randers den 19. juli 2006. Og i samme sæson fulgte Morten Nordstrand op med tre mål mere i de to øvrige kampe mod Randers. …målkongen i Randers, Ronnie Schwartz, for alvor er gået på jagt efter titlen som topscorer for hele Superligaen. Siden Schwartz kom tilbage på banen efter et brækket kraveben har han nettet i fem kampe i træk og er nu på 14 træffere i denne sæson, kun tre mindre end Thomas Dalgaard i Viborg. Og Ronnie Schwartz bruger i gennemsnit kun 120 minutters spil pr. mål.