Værd at vide før dagens kamp mod Brøndby

Kategorier


Morten Nordstrand spiller sin kamp nr. 100 for FCN, hvis han kommer på banen mod Brøndby.

Værd at vide før dagens kamp mod Brøndby

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 17:00 hjemme i Farum Park. Her er lidt statistiske vinkler på sæsonens sidste Superligakamp.

VIDSTE DU AT… …Morten Nordstrand spiller sin kamp nr. 100 med tigeren på brystet, hvis han kommer i kamp i dag mod Brøndby. Dermed kommer Nordstrand i fornemt selskab i FCN Club 100, der i øjeblikket har 15 medlemmer. …FCN slutter minimum som nr. 6 i Superligaen i denne sæson uanset resultatet mod Brøndby. Dermed er det fjerde sæson i træk, at FC Nordsjælland får en placering i bedste halvdel af Superligaen og dermed en ekstra hjemmekamp i næste sæson. …der med dommen om fratagelse af 1 point til Esbjerg i går for brug af en ulovlig spiller er opstået en spinkel chance for, at FCN her i sidste runde kan rykke forbi Esbjerg og snuppe den 5. plads, der giver billet til Europa League. Men det kræver udover sejr til FCN over Brøndby også, at Esbjerg taber hjemme til Viborg, der intet har at spille for. …det var den næsthurtigste scoring nogensinde i Superligaen, da Emiliano Marcondes nettede til 1-0 for FCN efter kun 14 sekunders spil i Viborg i søndags. Den hurtigste træffer er også scoret af FC Nordsjælland, nemlig Emil Lyngs mål efter kun 9 sekunders spil i foråret 2011. …FC Nordsjælland og Brøndby har mødt hinanden 35 gange. FCN har kun vundet 5 af disse kampe, 9 er endt uafgjort og 21 gange har Brøndby vundet. Her i Farum Park har FCN dog ikke tabt til Brøndby siden marts 2012. …FC Nordsjælland er den klub med flest clean sheets i Superligaen i denne sæson. FCN har holdt rent bur 11, gange, mens det er lykkedes 10 gange for FCM, AaB og Brøndby. FCK, Esbjerg og SønderjyskE har begge forhindret modstanderne i at score 9 gange.