Uffe og David på U/21 landsholdet

Kategorier


Søndag aften kunne Uffe Bech her juble sammen med Emiliano efter sejren i Viborg og i dag fik Uffe Bech så mere at juble over med udtagelsen til U/21 landsholdet sammen med målmand David Jensen.

Uffe og David på U/21 landsholdet

Danmarks U/21 landshold spiller testkamp mod Schweiz torsdag 22. maj i Esbjerg

Uffe Bech har haft en vanskelig sæson, hvor han først nu er sluppet helt over den drilske skade, som han pådrog sig sidste forår. Men nu kan han endelig spille for fuldt tryk igen, og han sprudler af spilleglæde. Det så man sidst i Viborg søndag aften, hvor han efter kun 15 sekunder rev hjemmeholdets forsvar op og serverede til Emilianos lynscoring. Også landstræner Jess Thorup har bemærket Uffe Bechs kvaliteter, og han har i dag fået valg til U/21 landsholdet, der torsdag 22. maj møder Schweiz i en testmatch i Esbjerg. Også FC Nordsjællands keeper David Jensen har fået genvalg til U/21 landsholdstruppen efter et meget stærkt forår med stribevis af clean sheets.