U/19 holder fast i toppen

Kategorier


U/19 kan se frem til to afgørende kampe om DM-guldet.

U/19 holder fast i toppen

FC Nordsjællands U/19 mandskab kan efter 1-0 over Randers se frem til to afgørende kampe om DM-titlen. U/17 gav rækkens tophold kamp til stregen men tabte 1-2

U/19 Liga: FCN-Randers 1-0 (1-0) I en meget lige kamp vandt FCN U/19 1-0 hjemme i Farum Park over Randers og holder dermed andenpladsen i Ligaen efter Esbjerg, der er næste modstander på udebane lørdag 7. juni. Alle topholdene i U/19 Ligaen vandt, så alt kan ske mellem de fire øverste hold i de sidste to runder. Randers startede kampen med et ret defensivt udgangspunkt, og tigerne havde svært ved at finde huller i det jyske forsvar. Det lykkedes dog midtvejs i 1. halvleg, da Rasmus Johansson bragte FCN foran 1-0. Men ellers blev spillet for langsomt, måske på grund af varmen, og der var ikek mange målchancer. I 2. halvleg var Randers tvunget til at komme længere frem på banen, og i perioder fik gæsterne sat FCN under tryk, men i et par prekære situationer var Runar Alex Runarsson redningsmand i målet, og føringen blev holdt hjem. – Det var tre vigtige point, når de andre også vandt. Spillet kom aldrig til at køre, som vi gerne vil, men vi er med om DM-titlen og kan se frem til semifinale og forhåbentlig også finale om guldet, siger cheftræner Peter Feher. Udekampen mod topholdet Esbjerg skal først spilles den 7. juni, og den sidste kamp er hjemme mod SønderjyskE ugen efter. Inden de to kampe forbereder U/19 holdet sig med deltagelse i en stor international turnering i Holland fra fredag 30. maj til søndag 1. juni. Og så venter der jo pokalfinalen på hjemmebane mod FC Vestsjælland tirsdag 3. juni. U/17 Liga: FCN-Randers 1-2 (1-0) FCN U717 havde besøg af topholdet Randers, men tigerne gik uimponerede til opgaven og styrede den første time af kampen med godt spil og pres på kronjydernes mål. Det gav bonus i form af målet til 1-0 scoret af Oscar Hartkopf. Det var også stillingen ved pausen, men desværre holdet føringen ikke, da gæsterne for alvor gik til modangreb i den sidste del af kampen. FCN blev sat under pres og formåede ikke at holde stand, så det endte med en sejr på 2-1 til topholdet Randers. – Vi må konstatere, at vi igen scorer for lidt i vores gode perioder. Kun én gang i denne sæson har vi formået at score over to mål i en kamp, og det er ikke godt nok. Drengene er bevidste om det, og vi arbejder hårdt på at finde løsninger, siger cheftræner for U/17 Kasper Kurland. Næste kamp for U/17 er lokalopgøret mod Lyngby på hjemmebane søndag 1. juni kl. 16.