Truppen til kampen mod Viborg

Kategorier


Aabech lavede to mål sidste gang at FCN og Viborg mødte hinanden i Farum Park – foto: boesenfoto.dk

Truppen til kampen mod Viborg

FC Nordsjællands sidste udekamp i denne sæson bliver mod Viborg FF, når 32 spillerunde sparkes igang kl.17.00 rundt om fodbolddanmark.

– Det er vigtigt, at vi slår tilbage efter AaB-kampen. Vi skal til Viborg for at vinde, så vi kan slutte sæsonen af, så godt som muligt, og se om vi ikke kan holde femtepladsen i spil indtil den sidste kamp. Det bliver selvfølgelig svært, men vi har bestemt ikke opgivet den, det handler om at opnå så god en placering som muligt, fortæller Kasper Hjulmand. FCN og Viborgs to tidligere møder i denne sæson er sluttet med én sejr til FCN og et uafgjort opgør, begge gange i Farum Park. Det er første gang i denne sæson at tigerne skal på besøg i Viborg, og gæsterne har lovet gratis adgang for alle tilskuere. Nicolai Stokholm er tilbage efter karantæne, mens Martin Vingaard må sidde udenfor med karantæne efter det gule kort han modtog i kampen mod AaB. Kampen bliver desværre ikke sendt på TV, men kan streames på Viaplay.dk, og ellers kan du blive opdateret på FCN’s Twitter profil via #VFFFCN Truppen til kampen søndag den 11.maj ude mod Viborg FF kl.17.00: 28. David Jensen
16. Runar Alex Runarsson
5. Anders “AC” Christiansen
6. Lasse Petry
7. Nicolai Stokholm
8. Patrick Mtiliga
9. Kim Aabech
11. Morten Nordstrand
12. Joshua John
15. Jens Stryger Larsen
18. Uffe Bech
21. Ivan Runje
24. Kamal Issah
27. Pascal Gregor
29. Andreas Maxsø
30. Nicolai Johannessen
34. Emiliano Marcondes
36. Kristian Lindberg