Truppen til kampen mod Randers FC

Kategorier


Pascal Gregor fik et indhop i sidste sæson mod Randers FC – foto: fcn.dk

Truppen til kampen mod Randers FC

Fire kampe tilbage af Superligaen, og første opgave bliver på udebane mod Randers FC i morgen, fredag kl.18.30.

FC Nordsjælland og Randers FC har spillet to gange tidligere mod hinanden i denne sæson, og her har FCN vundet en og det andet opgør er sluttet uafgjort. Begge opgør har været i Farum Park. FC Nordsjælland skal faktisk helt tilbage til april måned sidste år for at finde sidste besøg i Randers, her sluttede kampen 0-0. Nye i truppen er Nichlas Mouritsen og Mathias Hebo Rasmussen, som begge er U/19-spillere og som endnu ikke har fået debut for Superliga-holdet. Kampen bliver sendt på TV3 Sport 1 med optakt fra kl.18.00 og ellers kan du blive liveopdateret på FCN’s Twitterprofil eller via #RFCFCN Truppen til kampen fredag den 2. maj kl.18.30 ude mod Randers FC: 28. David Jensen
35. Martin Hansen
5. Anders “AC” Christiansen
6. Lasse Petry
7. Nicolai Stokholm
8. Patrick Mtiliga
9. Kim Aabech
10. Martin Vingaard
11. Morten Nordstrand
12. Joshua John
15. Jens Stryger Larsen
18. Uffe Bech
21. Ivan Runje
23 Mario Ticinovic
24. Kamal Issah
27. Pascal Gregor
29. Andreas Maxsø
33. Nichlas Mouritsen
34. Emiliano Marcondes
38. Mathias Hebo Rasmussen