Truppen til kampen mod AaB

Kategorier

Truppen til kampen mod AaB

Onsdag aften går det igen løs i Farum Park når AaB kommer på besøg, en kamp hvor der skal kæmpes om guld og europæisk deltagelse.

AaB ligger á point med FC Midtjylland på første pladsen, og FCN ligger á point med Esbjerg på femte pladsen, så begge hold har meget på spil når der spilles onsdag aften kl.20.00. – Vi skal gøre alt hvad vi kan for at spille til, og vi skal virkelig vise os frem og krænge det hele ud. Vi kommer med selvtillid, og vi drømmer om Europa, og den energi og frihed som det skal give i vores spil, skal vi komme ud og vise, siger Kasper Hjulmand forud for opgøret mod Superligaen nummer to. Du kan høre mere fra cheftræneren i videoen ovenfor. FC Nordsjælland må undvære Nicolai Stokholm, som sidder ude med karantæne. Til gengæld er Søren Christensen og Kristian Lindberg igen med i truppen efter deres skadespauser. Truppen til kampen onsdag den 7.maj mod AaB i Farum Park kl.20.00: 28. David Jensen
16. Runar Alex Runarsson
5. Anders “AC” Christiansen
6. Lasse Petry
8. Patrick Mtiliga
9. Kim Aabech
10. Martin Vingaard
11. Morten Nordstrand
12. Joshua John
15. Jens Stryger Larsen
17. Søren Christensen
18. Uffe Bech
21. Ivan Runje
23 Mario Ticinovic
27. Pascal Gregor
29. Andreas Maxsø
34. Emiliano Marcondes
36. Kristian Lindberg