Truppen til den sidste Superliga-kamp

Kategorier


Kasper Hjulmand sidder for sidste gang på trænersædet i morgen mod Brøndby – foto: Rie Neuchs

Truppen til den sidste Superliga-kamp

Søndag spiller FC Nordsjælland og Brøndby IF mod hinanden i den sidste runde af Superligaen.

Kl.17.00 i Farum Park skal FCN-spillerne forsøge at hente sæsonens sidste tre point i håbet om at slutte sæsonen af så godt af som muligt. Kampen bliver samtidig et farvel til anfører Nicolai Stokholm, som stopper fodboldkarrieren, og cheftræner Kasper Hjulmand, som skal stifte bekendtskab med Bundesligaen. Begge personer har haft stor betydning for de flotte resultater der har været for FCN henover de senere år, og de vil begge blive hyldet på behørig vis fra både fans og klub. FC Nordsjælland og Brøndby har mødt hinanden to gange tidligere i denne sæson. Første gang i Farum Park, hvor det sluttede 1-1, og tidligere i foråret på Brøndby stadion. Her løb hjemmeholdet med en 4-1 sejr, derfor er der også lagt op til revanche og rammerne for opgøret er helt i top. Der forventes fyldt stadion når de blå-gule kommer på besøg. Der er ganke få billetter tilbage i FCN-afsnittet og dem kan du købe HER. I FCN truppen er der flere glædelige gensyn. Søren Christensen, Martin Vingaard, Mario Ticinovic, Martin Hansen og Andreas Laudrup er en del af 20-mandstruppen. Lasse Petry sidder ude med skade efter et skrub i kampen mod Viborg FF. Truppen til kampen søndag den 18.maj mod Brøndby IF i Farum Park kl.17.00: 28. David Jensen
35. Martin Hansen
5. Anders “AC” Christiansen
7. Nicolai Stokholm
8. Patrick Mtiliga
9. Kim Aabech
10. Martin Vingaard
11. Morten Nordstrand
12. Joshua John
15. Jens Stryger Larsen
17. Søren Christensen
18. Uffe Bech
21. Ivan Runje
22. Andreas Laudrup
23. Mario Ticinovic
27. Pascal Gregor
29. Andreas Maxsø
30. Nicolai Johannessen
34. Emiliano Marcondes
36. Kristian Lindberg