Sulten Søren C.: Vi skal slutte godt af

Kategorier

Sulten Søren C.: Vi skal slutte godt af

Midtbanespilleren er tæt på at være helt i omdrejninger igen efter sin lange skadespause.

Søren Christensen har været sat på sidelinjen med lyske-problemer, men glæder sig nu over at være tættere på truppen. – Jeg har selvfølgelig savnet at spille kampe, og min fodboldsult er stor lige nu, det har den nu altid været, men den er selvfølgelig større nu. Jeg glæder mig over at være med til igen at kunne hjælpe holdet, og nu skal vi slutte godt af. Vi har to af klubbens legender, som stopper på søndag og de skal have en god afsked med en sejr, fortæller Søren Christensen. – Jeg er ikke i nærheden af en topform, det er naturligt når man har siddet ude i så lang tid, men det vil være positivt for mig selv at kunne være med her til sidst og vise at jeg er helt klar til den nye sæson, siger SC. Du kan høre mere fra Søren Christensen i videoen ovenfor. Sidste opgør er mod Brøndby hjemme i Farum Park, hvor der forventes mange tilskuere til kampen. Der er stadig få billetter at købe på D-tribunen, som er FCN afsnit. Du kan købe billet HER.