Storsejr til U/19 i lokalopgøret mod Lyngby

Kategorier


Emiliano Marcondes satte FCN i gang med to scoringer indenfor ét minut.

Storsejr til U/19 i lokalopgøret mod Lyngby

FC Nordsjælland holdt fast i toppen af Ligaen med en knusende 7-2 sejr hjemme over Lyngby

U/19 Liga FCN-Lyngby 7-2 (3-1)
Mål: 15. minut 0-1. 27. minut 1-1 Emiliano. 28. minut 2-1 Emiliano. 39. minut 3-1 selvmål. 61. minut 4-1 Mathias Jensen. 75. minut 5-1 Samed Barut. 81. minut 6-1 Mikkel Luimes. 89. minut Nicklas Mouritsen. 90. minut 7-2. Lyngby fik lov at score først og sidst i Farum Park, men mellem disse to gæstemål hamrede FC Nordsjælland 7 træffere i kassen. Det blev således en imponerende 7-2 sejr til FCN i lokalopgøret mod Lyngby, der trak mange tilskuere. Og med den knusende sejr fastholder FCN positionen i toppen af U/19 Ligaen lige efter Esbjerg. Der var tydeligvis tænding på kampen fra start, og Lyngby kom foran efter et kvarter på et flot mål efter gennembrud ved baglinjen. Den føring holdt til det 27. minut, selv om FCN var meget dominerende i spillet. Men så tog Emiliano Marcondes affære og vendte kampe med to mål indenfor et minut. Først udlignede Emiliano på hovedstød efter hjørnespark og øjeblikket efter bragte han FCN foran 2-1 på et langskud. Det knækkede Lyngby, og værre blev det for gæsterne, da de kom bagud 1-3 inden pausen på et selvmål. 2. halvleg blev derfor en forholdsvis ensidig affære, hvor FCN stille og roligt byggede på og bragte sig foran 7-1, inden Lyngby til allersidst fik et trøstmål. U/19 træner Peter Feher kunne glæde sig over en fin holdindsats: – Lyngby har et godt hold, der er svært at spille mod, når spillerne arbejder for hinanden. Men vi vidste, at de havde en svaghed ved indlæg, og det udnyttede vi godt. Og vi vidste også, at de kunne falde sammen, hvis vi kom foran, og det viste sig også. – Jeg synes, vi kom ret let til vores chancer, og det var dejligt at få scoret en masse mål, så vi har ekstra selvtillid til de sidste fire svære kampe i Ligaen, siger Peter Feher. Og allerede i dag har FCN U/19 en anden vigtig og svær kamp, nemlig pokalsemifinalen ude mod Brøndby kl. 16.45. Det kan blive en fantastisk sæsonafslutning for FCN U/19, hvis holdet også spiller sig i pokalfinalen.