Spændende kampe for U-holdene

Kategorier


FCN U/19 kan få masser at juble over i den kommende tid, hvor holdet spiller pokalfinale på onsdag og afgørende kamp om DM-titlen om godt en uge.

Spændende kampe for U-holdene

FCN U/17 spiller søndag lokalopgør i Ligaen mod Lyngby i Farum Park kl. 16, og på onsdag spiller U/19 kl. 19 pokalfinale samme sted

Superligaholdet er gået på sommerferie men i FC Nordsjællands ungdomsafdeling er der fortsat fuldt knald på sæsonen, og både U/17 og U/19 har nogle meget spændende kampe at se frem til. U/17 spiller således allerede på søndag 1. juni kl. 16 hjemme i Farum Park lokalopgør mod Lyngby, og netop kampene mod Lyngby tiltrækker altid ekstra opmærksomhed. FCN kan med en sejr cementere positionen i midten af Ligaen, hvor Lyngby er tæt på bunden. U/19 Ligaen ligger stille i denne weekend, da U/19 landsholdet er i Spanien til de afgørende EM-kvalifikationskampe. FCN er på nationalmandskabet repræsenteret af Mads “Mini” Pedersen, Emiliano Marcondes og Mikkel Jensen. Danmark spiller i dag mod Spanien, på mandag mod Tyskland og slutter af mod Litauen på torsdag. Det betyder desværre også, at FCN ikke får sine landsholdsspillere med i pokalfinalen på onsdag kl. 19 i Farum Park mod FC Vestsjælland. Resten af truppen forbereder sig i stedet til turneringsafslutningen med deltagelse i en stor ungdomsturnering i Holland i denne weekend. Så det skal nok være et toptrimmet FCN-mandskab, der stiller op til pokalfinale foran eget publikum på onsdag. Lørdag 7. juni venter så for U/19 den altafgørende udekamp mod Esbjerg om DM-titlen. FCN er forsvarende danske U/19 mestre og kan genvinde titlen med sejre i sæsonens to sidste kampe, ude mod topholdet Esbjerg, der er tre point foran på førstepladsen, og hjemme mod bundholdet SønderjyskE lørdag 14. juni. Der venter altså FC Nordsjællands ungdomshold nogle meget spændende kampe, og der vil naturligvis være åbent i boderne for publikum i Farum Park ved både U/17 hjemmekampen mod Lyngby på søndag og U/19 pokalfinalen mod FC Vestsjælland på onsdag.