Søren C.: Fantastisk at være tilbage

Kategorier


Søren Christensen har ikke spillet siden 18 oktober, og kan måske komme i kamp i aften mod AaB, hvis trænerteamet kalder på ham – foto: fcn.dk

Søren C.: Fantastisk at være tilbage

Den offensive midtbanespiller er igen at finde i truppen efter en lang periode med skader.

Selvom formen er et stykke fra at være helt i top, glæder Søren C. sig bare til at være med omkring en Superliga-kamp igen. – Det er fantastisk at være tilbage, jeg har virkelig været træt af at sidde ude så længe. Formen er ikke helt på toppen, men bare det at jeg kan komme tilbage og hjælpe holdet er sindsygt dejligt. – Jeg har savnet at være en del af holdet og være blandt drengene, og jeg håber at hjælpe på den ene eller den anden måde i de sidste tre kampe, hvor vi skal gøre alt for at slutte så godt af som muligt til glæde for klubben og fansene, fortæller Søren Christensen. Søren Christensen har siddet ude med problemer i lysken og har ikke været på banen for FCN siden 18 oktober 2013.

Hvis ikke du har fået købt din billet til aftenens kamp mod AaB, så skal du snart få det gjort. TRYK HER!